İstanbul 4 Şubesi

Pendik Okul Ziyaretlerimiz

Şube Başkanımız Bilal DURAN, Şube Başkan Yardımcımız Emre ŞAHİN ve İlçe Temsilcimiz Caner YILDIZ ile birlikte Pendik'te;İsa Yusuf Alptekin İlk/Orta Okulu müdürü Ömer Taşçı , Abdullah Acar Orta Okulu müdürü Muhittin Can ve Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi müdürü Zeki Aygül'ü ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dedik.

Öğretmenler odalarına misafir olduk. Öğretmen arkadaşlarımızın sorunlarını, sorularını dinledik. Çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı paylaştık.

Millî Eğitim Bakanlığı'nın yönetici görevlendirme takvimi çerçevesinde yeni görevlerinize başladığınız bu özel dönemde, Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak sizleri en içten duygularımızla tebrik ediyoruz.

Yeni görevlerinizde, eğitim camiasına olan sevginiz, azminiz ve öğrencilere olan sonsuz inancınızla büyük başarılara imza atacağınıza olan inancımız tamdır. Yolunuz açık, görevleriniz keyifli ve başarılı olsun. Her biriniz, öğrencilerimizin hayatlarında unutulmaz izler bırakacak olan önemli bir rolü üstleniyorsunuz. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğinize inancımız sonsuzdur.

Yeni görevlerinizde sizlere başarılar diler, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederiz. Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi isteriz.
Yeni eğitim-öğretim döneminin eğitim yöneticileri, öğretmenlermiz, eğitim çalışanlarımız, velilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm eğitim paydaşlarımız için verimli, sağlıklı, huzurla geçmesini ve hayırlara vesile olmasını dileriz.

#İyikiEğitimBirSenvar