İstanbul 4 Şubesi

Pendik Eğitim Yöneticileri Toplantımız

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube olarak Eğitim yöneticilerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her gün bir ilçede okul ziyaretlerimiz devam ederken şube alanımızda yer alan Eğitim Yöneticileri ile buluşma adresimiz bugün Pendik ilçemizdi.

itim gündemine, çalışma hayatına ve sendikal çalışmalara ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Şube Başkanımız Duran; Öncelikle Gazze'de yaşanan elim hadiselerden duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. İsrail devletinin insan haklarına, ulusal hukuka aldırış etmeden gerçekleştirdiği saldırdılar için kınadığını, Gazze halkının yanında olduklarını bildirdi. Sözlerine "Artık gelenekselleşen Eğitim Yöneticileri toplantıları için Maltepe, Sultanbeyli, Kartal ve Tuzla'nın ardından bugün Pendik'te olduklarını, hiç durmadan ve yılmadan sendikal mücadeleye devam ettiklerini, sorunları çözenin de çözecek olanın da Eğitim-Bir-Sen olduğunu ekledi.

"Toplu sözleşme süreçlerinde oransal zamma imza atmadık. Geçmiş dönemde elde edilen kazanımların devam etmesi için kısmı olarak imzaladık. Şube alanında üye kazanmaya, nicelik ve nitelik olarak gün geçtikte büyüyoruz, büyümeye de devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı büyük memnuniyet ve onur duydum. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Emeklilik hayatına başalaylı henüz on gün olan Nuri ERDİM hocamızın emekliliğini tebrik ettik, kendisine teşekkürlerimizi sunmak adına plaket takdim ettik.


Pendik Aşık Şenlik İlkokulu Müdürü Turgay Ünal sendikamız Eğitm-Bir-Sen'imiz için yazdığı Bir-Sen şiirinin tablosunu şube Başkanımız Bilal Duran'a hediye etti.

 

Teşkilatlanmadan sorumlu şube başkan yardımcısı Güven Yıldız ve Pendik İlçe Başkanı Caner Yıldız birer selamlama konuşması yaptılar.

Pendik İlçe Başkanı Caner Yıldız ve İlçe Yönetiminin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Şube Başkan Yardımcıları Gökay Yılmaz, Emre Şahin, Güven Yıldız ve Talip Demir katıldılar. Pendik ilçemizde görev yapan Eğitim yöneticileri toplantya yoğun bir katılım ve teveccüh gösterdiler.

Katılım gösteren her bir üyemize teşekkür ederiz.