İstanbul 4 Şubesi

Sultanbeyli Eğitim Yöneticileri Toplantımız

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube olarak Eğitim yöneticilerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her gün bir ilçede okul ziyaretlerimiz devam ederken şube alanımızda yer alan Eğitim Yöneticileri ile buluşma adresmiz bugün Sultanbeyli idi.

itim gündemine, çalışma hayatına ve sendikal çalışmalara ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Şube Başkanımız Duran; Öncelikle Gazze'de yaşanan elim hadiselerden duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. İsrail devletinin insan haklarına, ulusal hukuka aldırış etmeden gerçekleştirdiği saldırdılar için kınadığını, Gazze halkının yanında olduklarını bildirdi. Sözlerine "Artık gelenekselleşen Eğitim Yöneticileri toplantıları için Salı günü Maltepe'de, bugün Sultanbeyli'de yarın ise Kartal'da olacaklarını, hiç durmadan ve yılmadan sendikal mücadeleye devam ettiklerini, sorunları çözenin de çözecek olanın da Eğitim-Bir-Sen olduğunu ekledi.

"Toplu sözleşme süreçlerinde oransal zamma imza atmadık. Geçmiş dönemde elde edilen kazanımların devam etmesi için kısmı olarak imzaladık. Şube alanında üye kazanmaya, nicelik ve nitelik olarak gün geçtikte büyüyoruz, büyümeye de devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı büyük memnuniyet ve onur duydum. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Sultanbeyli İlçe Başkanı Ecmel Ekrem Kılıç ve İlçe Yönetiminin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Şube Başkan Yardımcıları Umut Yılmaz, Güven Yıldız ve Emre Şahin katıldılar. Sultanbeyli ilçemizde görev yapan Eğitim yöneticileri toplantya yoğun bir katılım ve teveccüh gösterdiler.

Katılım gösteren her bir üyemize teşekkür ederiz.