İstanbul 4 Şubesi

Pendik Kurum Temsilcileri Toplantımız

Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Pendik Temsilciliği tarafından düzenlenen Kurum temsilcileri toplantımız Şube Başkanı Bilal Duran'ın katılımı ile gerçekleşti.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen toplantıda Şube Başkan Yardımcıları Gökay Yılmaz, Talip Demir, Umut Yılmaz, Emre Şahin, İlçe Başkanımız Caner Yıldız, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Kadın Komisyonu Başkanı Emine Erdoğan ve sendikamızın uç beyi kıymetli kurum temsilcilerimiz hazır bulundular.

İşyeri temsilcisi, demokratik sendikacılığın gelişmesinde hayati derecede önemli bir yöneticidir. İşyeri temsilcisi, sendikanın o ildeki gücünü ya da zayıflığını belirleyen kişidir. Bir anlamda sendikanın en ön cephedeki neferidir. Yalnız il ya da ilçedeki sendikasını değil, tüm Eğitim-Bir-Sen’i temsil eder.

Birer selamlama konuşması yapan Başkan yardımcılarımız Emre Şahin ve Talip Demir'in ardından, İlçe Başkanımız Caner Yıldız Promosyon, Mayıs mutabakatı ve ilçe geneli hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Şube Başkanımız Bilal Duran, ideolojik sendikacılığa karşı müzakereye ve mücadeleye dayalı hizmet sendikacılığını şiar edindiklerini kaydederek, “Mücadelemiz, emeğin değerini bulması, alın terinin karşılığını alması içindir. Mücadelemiz, aynı zamanda Türkiye’nin korku tünelinden çıkması, ham demokrasinin tam demokrasi olması, milletin değerleriyle uğraşanlara karşı milletin değerlerini baş tacı edip millet iradesinin yanında olmaktır” diye konuştu