İstanbul 4 Şubesi

Yoğun Çaba ve Özveriyle 38 Okulda İz Bıraktık

Şubemiz, Millî Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Yılı Yönetici Görevlendirme Takvimi çerçevesinde gerçekleşen değişikliklerde Eğitim Yöneticisi üyelerinin yanında olarak büyük bir başarıya imza attı. Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube olarak yoğun bir haftada durmaksızın çalışarak 38 okulda iz bıraktık.

Pazartesi günü Tuzla ilçemizde 11, Salı günü Kartal ilçemizde 8, Çarşamba günü Maltepe ilçemizde 6, Perşembe günü Pendik ilçemizde 7 ve Cuma günü Sultanbeyli ilçemizde 6 okulu ziyaret ederek, yaz sıcaklarına, yaz tatili olmasına ve yorgunluğa aldırmadan özveriyle çalıştık.

Bu büyük başarının altında Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanımız Bilal DURAN'ın liderliği, şube yönetimi ve ilçe başkanlarının gayretleri yer aldı. Birlikte örgütlenmenin gücüyle hareket eden ekip, değişiklik sürecindeki yönetici arkadaşlarına destek sağladık.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şubesi olarak, "Önümüzdeki hafta da aynı azimle sahada olacağız. Birlikte örgütlendik, örgütlenerek güçlendik!" mesajıyla önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla hareket edeceğimizi vurguluyoruz.

Büyük bir özveri ve dayanışma örneği sergileyen Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şubesi,

#Alandayızsahadayız

#İyikiEğitim-Bir-SenVar

#BirlikteÖrgütlendikÖrgütlenerekGüçlendik