İstanbul 4 Şubesi

Maltepe İlçemizde Görevlendirilen Eğitim Yöneticisi Arkadaşlarımızı Ziyaret Ettik.

2023 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takvimi neticesinde Maltepe İlçemizde Görevlendirilen Eğitim Yöneticisi Arkadaşlarımızı Ziyaret Ettik.

Bu kapsamda Maltepe  İlçemizde Yönetici Görevlendirme ile görevlerine başlayan, Nezahat Aslan Ekşioğlu İlkokulu müdürü Şükrü ORUÇ, Ataköseoğlu İlkokulu müdürü Dilek GÜREL, Ahmet Rasim İlkokulu müdürü Süreyya AYDIN, Halit Armay Anaokulu müdürü Ali YILMAZ, Prof. Mustafa Zengin Ortaokulu Yasemin Oğuz ÇOŞKUN ve Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu müdürü Berna GÜNAY’ı Şube Başkanımız Bilal DURAN, Şube Başkan Yardımcılarımız Güven YILDIZ, Buket AKFIRAT ŞAHİN, Maltepe İlçe Temsilcimiz Mustafa KARAGÜL ve İlçe Yönetimimiz olarak ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Millî Eğitim Bakanlığı'nın yönetici görevlendirme takvimi çerçevesinde yeni görevlerinize başladığınız bu özel dönemde, Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak sizleri en içten duygularımızla tebrik ediyoruz.

Yeni görevlerinizde, eğitim camiasına olan sevginiz, azminiz ve öğrencilere olan sonsuz inancınızla büyük başarılara imza atacağınıza olan inancımız tamdır. Yolunuz açık, görevleriniz keyifli ve başarılı olsun. Her biriniz, öğrencilerimizin hayatlarında unutulmaz izler bırakacak olan önemli bir rolü üstleniyorsunuz. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğinize inancımız sonsuzdur.

Yeni görevlerinizde sizlere başarılar diler, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederiz. Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.