İstanbul 4 Şubesi

Erdoğan merkez odaklı millet olmanın yolunu açmıştır...

Eğitim-Bir-Sen Tuzla’da Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK’  ü ağırladı.

Tuzla Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen program Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ’ un selamlama konuşması ile başladı. YAVUZ, şube alanımızda bulunan tüm ilçelerimizde üyelerimizle biraya geldik. Özellikle Türkiye’nin şu anki gündemi olan referandumu konuştuk. Çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyaset adamını konuk ettik. Üyelerimiz oylayacağımız maddeleri bizzat konunun muhataplarından dinlediler. Özellikle tüm ilçelerimizde programları tertip eden ilçe temsilciliklerimize, programlara katılan üyelerimize ve bizlerin konuğu olan değerli siyaset adamlarına teşekkür ediyorum, dedi.

Sayın Erdoğan, ‘’Türkiye’deki merkez fikrini değiştirmiş, merkez millettir demiştir’’ sözleriyle konuşmasına başlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK, Erdoğan merkez odaklı millet olmanın önünü açmıştır. Tanzimat ile birlikte milletten alınan devleti, tekrar millete döndürmüştür. İçinden geçtiğimiz dönem çok önemlidir. Yürümek zorundayız.  Önümüzde Ümit Burnu’ na çıkacak Türkiye var,  Aden Körfezi’ni gören bir İstanbul var,  dünyanın en stratejik enerji üssü Türkiye var. Mesele basit bir hükümet değişikliğinden öte bir beka meselesidir. Bunu görmeli ve iyi idrak etmeliyiz.  Bunları düşünerek 18 maddenin değişimine ‘’evet’’demek zorundayız diyerek sözlerini noktaladı.

Şube Başkanı Talat YAVUZ’ un milletvekili Metin KÜLÜNK’ e hediye takdim etmesiyle sona eren programa Şube Başkan Yardımcıları Gökay YILMAZ ve Bilal DURAN, Tuzla Temsilcisi Metin ÇANGIR,  Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİRESİOĞLU, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ,  Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI’ da katıldı.