İstanbul 4 Şubesi

ŞUBE MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ...

ŞUBE MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ…

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube bölgesinde bulunan Kartal, Maltepe, Pendik,Tuzla, Sultanbeyli, Adalar ilçelerinde bulunan Şube Müdürleriyle Maltepe Ali Usta Restoran da bir araya geldi.

Şube Başkanı Talat YAVUZ Şube Müdürlerine; Önümüzdeki dönemde daha sık bir araya gelerek sürekli istişare halinde olmaları gerektiğini belirtti. Şube müdürlerinin üzerinde büyük bir yük olduğunu belirten YAVUZ;  Eğitim-Bir Sen ‘’in özellikle yaptıkları ve yapacakları eğitim çalışmalarıyla Şube Müdürleri üzerindeki bürokrasi yükünü hafifletmek istediklerini belirtti.

MÜDÜRLERE EĞİTİM

Şube Bölgesine atanan tüm okul müdürlerine daha kararnameleri ellerine ulaşmadan  ‘Devir Teslim İşlemleri, Protokol Kuralları’ gibi mevzuat konularında seminerler verdiklerini belirten YAVUZ; Bu gibi eğitim faaliyetlerini sık tekrarlayarak, üyesi olan yöneticilerin mevzuata hakim olmasını isteyeceklerini, böylece bürokratik işlemlerin daha hızlı ilerlemesini hedeflediklerini belirtti.

Eğitim-Bir Sen üyesi Şube Müdürleri  daha sık biraya gelmek istediklerini, sendikalarının bu tür çalışmalarla her zaman üyelerinin takdirini kazandığını belirttiler.