İstanbul 4 Şubesi

Şube Müdürleri İle Bir Araya Geldik

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube olarak Şube alanımızda yer alan Adalar, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevli Şube Müdürü arkadaşlarımızla bir araya geldik.
Toplantı Şube Başkan Yardımcısı Güven  Yıldız’ın açılış ve selamlama konuşması ile başladı.

Şube Başkanımız Bilal Duran Şube müdürlerimizin davetimize icabet ederek katılmalarından mutluluk duyduğunu dile getirerek, İlçe Milli eğitim Müdürlüklerinin iş yükünü omuzlayan kıymetli şube müdürlerimize hoşgeldiniz diyerek söze başladı. Duran, “7. Dönem toplu sözleşme sürecinde önceki süreçlerde elde edilmiş hakların devam etmesi  ve yeni elde edilen  ‘Şube müdürü, müdür unvanlı personele 7. Dönem Toplu Sözleşme’de hüküm altına alınan 20 puan (1.399,07 TL) ek ödeme dahil edilmiştir.’ gibi hakları güvence altına alan kısımların imza altına alındığını, oransal zam konusunda anlaşma sağlanamadığı için sürecin hakem heyetine gittiğini” söyledi.

Kendilerini programa davet eden Şube Başkanı özelinde 4 nolu şube yönetimine teşekkürlerini dile getiren Şube Müdürlerinin soru-cevap ve kendilerini tanıttığı açık kürsü ile program devam etti.

Katılımlarından ve programın verimliliğinden memnuniyetini dile getiren Şube Başkanımız Bilal Duran Şube Müdürlerinin taleplerini ve sorunlarını iyi bildiklerini, sorunları çözenin ve çözecek olanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu söyleyerek programı nihayete erdirdi.

Şube Müdürlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve hayırlı olmasını temenni ederiz.