İstanbul 4 Şubesi

Marka Programımız Yönetici Okulu Mete Yarar ile Salonlara Döndü

***YÖNETİCİ OKULU PROGRAMIMIZ***

2023’ün ilk toplamda ise 20. programı olan şubemizin marka projesi Yönetici Okulu salonlara muhteşem bir şekilde geri döndü.13 Ocak 2023 tarihinde “Yönetici Okulu Mete YARAR ile Türkiye Yüzyılı” üyelerimizin yoğun katılımı ile SGK Şehit Erol Olçok Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşti.

Pandemi nedeni ile yapamadığımız salon programlarının başlangıcını Maltepe’de yaptık. Güvenlik Danışmanı ve Yazar Sn Mete YARAR’ı ağırladığımız programda Memur Sen İstanbul İl Başkanımız Sn Talat Yavuz’u, Kartal, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ve Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz Harun Tüysüz, Aytekin Yılmaz, Ahmet Aliresioğlu, Yaşar Çağlar ve Neşe Vural’ı, Şube Başkan yardımcılarımızı, İlçe Temsilcilerimizi birbirinden değerli ve kıymetli üyelerimizi ağırlamaktan onur duyduk.

Açılış konuşmasında Talat Yavuz Yönetici Okulu projesi çerçevesinde yapılan 20. program ile salonlara dönmeninin, üyelerimiz ile buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi. Türkiye Yüzyılı ile elde edilecek kazanımlara ve başarılara sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Konuşmacı Mete YARAR ise yaptığı konuşmasında; Kavgasını vermediğiniz alanda başarılı olamazsınız. Gümbür gümbür bir nesil geliyor. Türkiye’nin her yerine gidiyorum. Çağımız teknolojilerine ayak uydurmuş, teknopark bünyelerinde 18 yaşını geçen genç mühendislerin kurduğu şirketlerin elde ettiği ve henüz hikayesini duymadığınız yüzlerce proje olduğunu söyledi. Savunma Sanayinde yapılanların aslında Türkiye sanayisi olduğunu sözlerine ekleyen Mete YARAR bu gördükleriniz fragman asıl film henüz başlamadı dedi.

Keyifli bir sohbet niteliği taşıyan programda üyelerimizden gelen soruları cevaplayan Mete YARAR şubemiz tarafından üyelerimize hediye edilen “MESİH” isimli son kitabını isteyen tüm üyelerimiz için imzaladı.

Programa icabet eden tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarak yeni programlarlarda görüşmeyi ümit ediyoruz.