İstanbul 4 Şubesi

7. Olağan Genel Kurulu Sonucu:Talat Yavuz Yeniden Başkan

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’ lu Şube Olağan Genel Kurulu Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi Mavera Salonunda yapıldı.

Talat YAVUZ’un tek liste ile girdiği seçimde, tüm oyları alan Talat YAVUZ yetkisini tazeledi. Genel kurulda divan başkanlığını Yunus ÖZDEMİR yaptı.

Şube Başkanı Talat YAVUZ’ un açılış konuşması ile başlayan genel kurul, protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarında, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, Memur Sen İl Başkan Yardımcısı Murat CANTÜRK, Eğitim-Bir-Sen 03 Nolu Şube Başkanı Erol ERMİŞ, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan AKKAYA’da birer konuşma yaptı.

Şube faaliyet raporu 04 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Bilal DURAN tarafından okunurken, Şube Denetleme Raporu Denetleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Elif AKPINAR tarafından okundu.

Propaganda konuşmaları sürecinde; Talat YAVUZ önümüzdeki dönemle ilgili proje ve icraatlarını anlatan konuşmasını yaptı.

Seçim gündemi ile devam eden genel kurulda oylama işlemi saat 17:00’ de sone erdi. Seçim sonuçlarının açıklanması ile seçimi kazanan Şube Başkanı Talat YAVUZ, bizleri oylarıyla destekleyen delegelerimize, kongremize uzaktan yakından katılarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yenilenen büyük ekibimizle birlikte daha hızlı koşmaya devam edeceğiz. Eğitim-Bir-Sen ailemizi daha da büyüteceğiz, projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz, diyerek sözlerini noktaladı.

Seçim sonuçlarına göre yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Şube Yönetim Kurulu (ASİL)
Şube Başkanı                            :TALAT YAVUZ
Şube Sekreteri Başkan Vekili     :BİLAL DURAN
Bş.Yrd.(Teskilatlanma)               :GÜVEN YILDIZ
Bş.Yrd.(Mali İşler)                     :BUKET AKFIRAT
Bş.Yrd.(Basın ve İletişim)           :TALİP DEMİR
Bş.Yrd.(Hukuk/Toplu Söz.)         :GÖKAY YILMAZ
Bş.Yrd.(Eğitim/Sosyal İşl.)         :UMUT YILMAZ