İstanbul 4 Şubesi

Memur Sen İstanbul Anadolu Yakası İl Divanımız

Dün gece Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen evinde Memur-Sen Genel Başkanı Sn Ali YALÇIN, bağlı sendikaların genel başkanları, genel başkan yardımcıları, şube başkanları ve yönetim kurulları ile divan kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Memur-Sen Anadolu Yakası İl Divanı” büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanımız Sn Talat YAVUZ bu güzel organizasyona katkı sağlayan ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Eski İç İşleri Bakanımız Sn Efkan ALA ve İstanbul Milletvekili Sn Abdullah GÜLER bu büyük programda misafirimiz oldu. Sn Bakan, Memur-Sen’in ülkemizin içinden geçtiği her kritik süreçte milletten yana tavır koyduğunu ifade ederek teşekkür etti. Sn Milletvekilimiz son seçimde yaşanan hukuksuzluklar ile ilgili bilgi ve belgeler paylaştı. Genel Başkanımız her zaman yerli ve milli duruşa destek olacağımızı ifade edip, Memur-Sen’in toplu sözleşme sürecinde taleplerinin karşılanmasının milletin taleplerinin karşılanması anlamına geldiğini ve bunun gelir adaleti için önemini vurguladı.
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden programımıza katılan tüm misafirlerimize ve teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.