İstanbul 4 Şubesi

Yardım Kampanyamız

Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube olarak bu yıl Ramazan Ayında Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi ile işbirliği halinde, Ramazan ayında iftarımızı ecdadımızın emaneti, bizleri bekleyem Balkanlardaki karşlerimizle açıyoruz.

Yapacağınız bağışlar ; yetim iftarı, yetim harçlığı ve gıda kolisi şeklinde değerlendirilecektir.

Kampanyamız bütün eş ve dostlarımızın katkılarına açıktır.

Bu Ramazan'da Şubemiz bünyesinde bulunan 6 (altı) ilçe Balkan ülkeleri ile kardeş yapıldı. 

İstanbul 4 Nolu Şube ve Deniz Ferneği İstanbul Şubesi olarak bu Ramazan'da iftar ve sahurda Bosna Hersek, Makedonya, Karadağ, Arnavutluk, Sırbistan, Bulgaristan ve Yunanistan'da kardeşleriyle buluşuyor. Zekat, fitre, ve nakit bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine kumanya, yetimlere harçlık olacak.

 

 

Bu Ramazan'da kardeşlerimiz ile buluşmak için NİJER'DE olacağız.

Eğitim-Bir-Sen Pendik Temsilciliği ile Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi işbirliğinde bu Ramazanda Afrika'yı ziyaret edip iftar sofralarında kardeşlerimizle buluşacağız. Bağışlarınız Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, yetimlere harçlık olacak.

 

Bu Ramazan'da kardeşlerimiz ile buluşmak için ARNAVUTLUK'TA olacağız.

Eğitim-Bir-Sen Kartal Temsilciliği ile Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi işbirliğinde bu Ramazanda evlad-ı fatihanı ziyaret edip iftar sofralarında kardeşlerimizle buluşacağız. Bağışlarınız Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, yetimlere harçlık olacak.

 

 

Bu Ramazan'da kardeşlerimiz ile buluşmak için KARABAĞ’DA olacağız.

Eğitim-Bir-Sen Tuzla Temsilciliği ile Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi işbirliğinde bu Ramazanda evlad-ı fatihanı ziyaret edip iftar sofralarında kardeşlerimizle buluşacağız. Bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, yetimlere harçlık olacak.

 

Bu Ramazan'da kardeşlerimiz ile buluşmak için SIRBİSTAN'DA olacağız.

Eğitim-Bir-Sen Sultanbeyli Temsilciliği ile Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi işbirliğinde bu Ramazanda evlad-ı fatihanı ziyaret edip iftar sofralarında kardeşlerimizle buluşacağız. Bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, yetimlere harçlık olacak.

 

Bu Ramazan'da kardeşlerimiz ile buluşmak için MAKEDONYA’DA olacağız.

Eğitim-Bir-Sen Maltepe Temsilciliği ile Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi işbirliğinde bu Ramazanda evlad-ı fatihanı ziyaret edip iftar sofralarında kardeşlerimizle buluşacağız. Bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi, yetimlere harçlık olacak.