İstanbul 4 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen 13. Türkiye Buluşması Antalya'da Yapıldı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, üyeleri için onur, kamu görevlileri için umut olma hüviyetlerini koruyarak, sınırlar ötesine yeni bir soluk olma hedefiyle yol alacaklarını ifade ederek, “Yükümüzün, sorumluluğumuzun farkındayız. Çağı yeniden kurmanın, mazlumların hakkını, insanlığın onurunu korumanın ağır yükünü taşıyoruz. Bunun için sadece yürek yetmez, emek ve bilgi de gerek. O nedenle bugün bu toplantıda sadece bir teşkilat buluşması gerçekleştirmiyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin öncü sendikacılarıyla sendikal fikirleri buluşturacak bir eğitim toplantısı da gerçekleştiriyoruz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen 13. Türkiye Buluşması Antalya’da yapıldı. İstanbul 4 Nolu Şube olarak Şube Başkanı Sn Talat YAVUZ, Şube Yönetimi ve İlçe Temsilcileri ile buluşmaya katıldık. 

Toplantının açılışında konuşan Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen çınarının gövdesinin ürettiği gölgenin, dallarının ürettiği rüzgârın sadece Anadolu’ya değil, sadece medeniyet coğrafyamıza değil, bütün dünyaya ve insanlığa güven ve umut verdiğini, ufku yükselttiğini belirterek, şöyle devam etti: “Biz de, yarının nesilleri için yeni fidanlar dikiyor, bizden sonraki nesillerin istifadesine sunuyoruz. Günübirlik işlere, vizyonsuz gidişlere itibar etmeyen, çağı aşan bakışın, çağı kurtaracak duruşun, yeni çağlar açacak arayışın kapısıyız. Bilginin hakikate, fikrin hikmete, beşerin insana dönüştüğü mücadelenin adıyız. Akif İnan’ın izinden gidenlere, Erol Battal’ın duruşunu devam ettirenlere, Ahmet Gündoğdu’nun mücadele azmiyle büyüyenlere, Eğitim-Bir-Sen için ter akıtanlara; fikri eskimeyen, yönü değişmeyen, ekseni kaymayan, terazisi şaşmayan teşkilatın liderlerine selam olsun.”