İstanbul 4 Şubesi

PENDİK KURUM TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu  Şube Pendik Temsilciliği okul temsilcileri toplantısı gerçekleştirdi.

   İlçe temsilcisi Tahir KAYA ‘nın konuşmasıyla başlayan  toplantıya İstanbul 4 Nolu Şube  Başkan Yardımcısı Metin AKTAŞ  da katıldı.

Bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek konuşmasına  başlayan Pendik  İlçe Temsilcisi KAYA, yeni oluşan yönetim kurulunu tanıttı. Yönetim kurulunun tanıtılmasının ardından önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmaları anlatan KAYA ,   yapılan  istişareler sonucunda kurulan komisyonların yeni dönemde de aktif bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ardından Bölge Komisyonlarını tanıtan KAYA,  yeni dönemde Hanımlar Komisyonu, Proje Komisyonu ve Genç -Memur Sen Komisyonlarının da daha yoğun bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Toplantıda söz alan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi   M. Tayyip AYDIN,  özellikle alan da karşılaşılan beklenmedik durumlarda, öncelikli ve ivedi olarak bölgeden sorumlu yönetim kurulu üyelerine ulaşılmasının önemine değindi. Diğer  Yönetim Kurulu  Üyesi   Osman Gökhan ÇAM ise Genç- Memur Sen Teşkilatını tanıtarak teşkilatın amacını, nasıl teşkilatlanması  gerektiğini  ve Genç -Memur SEN’ in Yeni Türkiye'yi inşa edecek bir nesil yetiştirme amacında olduğuna belirtti.

Toplantıda son konuşmacı olarak Eğitim-Bir Sen İstanbul 4  No’lu   Şube adına söz alan Şube Başkan Yardımcısı Metin AKTAŞ,  bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte gerçekleştirilen "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi hakkında bilgi verdi. Bu projenin önemine değinen AKTAŞ, bu projeyle şube alanında tüm sınıflarımızın birer yetim kardeşi olmasının gerekliliğini vurguladı.