İstanbul 4 Şubesi

OKUL TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

             Eğitim-Bir Sen Okul Temsilcilerini bir araya getirdi.

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Sultanbeyli Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu temsilciler buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şube Başkanı Talat Yavuz’un konuşması ile başlayan toplantı , amaçlarının yeni dönemde yapacağı çalışmalarla eğitime yön vermek olduğunu belirtti.  Özellikle özlük ve özgürlük mücadelesinde sendikasının yaptığı çalışmalara değinen Yavuz üye sayılarının giderek arttığını Eğitim-Bir Sen ailesinin gün geçtikçe daha da büyüdüğünü , sendikacılıkta  zirveyi  artık kimseye bırakmayacaklarını belirtti. Aynı zamanda yeni dönemde okullarda yapılanma çalışmalarına başlayacakları Genç- Memur Sen teşkilatından bahseden Yavuz ‘ genç nesillere örnek çalışmalara’ imza atacak hedeflerden bahsetti.

Toplantının diğer bölümünde söz alan Sultanbeyli Temsilcisi Fatih Baydar özellikle İHH İnsani Yardım Vakfı Sultanbeyli Temsilciliği ile birlikte organize edecekleri 23 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek olan  ‘Merhamet Hareketinde Merhametin Öncü Öğretmenler Buluşması’  adlı programdan söz etti. Programa Sultanbeyli’de görev yapan  tüm öğretmenlerin davetli olduğunu belirten Baydar;  özellikle İHH’ nın ‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesinin tanıtımının yapılacağı toplantının çok önemli olduğunu ve Sultanbeyli’deki tüm öğretmenlerin katılması gerektiğini vurguladı. Toplantıya konuşmacı olarak Eğitim-Bir Sen  Gn.  Bşk. Yrd. Ali Yalçın ve İHH Genel Bşk.  Bülent Yıldırım’ın katılacağını belirterek, programla birlikte bir çok sınıfmızın  yetim kardeşleri olmasını hedeflediklerini belirtti.